Zoeken naar vmbo

 
vmbo
 
Home.
Website e-wiskunde.nl live! Wij zijn er klaar voor! Als school vinden we goed onderwijs belangrijk. We zagen het aantal ziekmeldingen bij leerlingen en collega's' toenemen. Om toch zo veel mogelijk lessen aan te kunnen bieden, hebben we voor een flexibele vorm van onderwijs gekozen. Welke kant het ook op gaat met de landelijke besmettingscijfers: Wij zijn er klaar voor! Lees hier het artikel. Inschrijven extra herkansingen 4 t/m 8. Laad meer agenda items Loading. is een prachtige school, gelegen in Arnhem-Noord. Een plek om elkaar te ontmoeten, te groeien, te leren en na vier jaar een diploma te halen. Met een diploma van onze school kun je verder naar het MBO. Er zijn ook leerlingen die na de Mavo nog verder gaan naar de Havo. Thomas a Kempislaan 82 6822 LS Arnhem T: 026 3209850 E: info@vmbo-venster.nl. t Venster is onderdeel van Quadraam Gelderse Onderwijsgroep. VMBO t Venster 2020 Website realisatie Idas B.V.
vmbo TL in 2017 Examenblad. logo rijksoverheid.nl. Vergrootglas. User. Nieuw. Eerder. Eerder. Officiële publicaties. Verder. Wetgeving. Terug naar boven.
Spaans vmbo GL en TL. Turks vmbo GL en TL. Arabisch vmbo GL en TL. wiskunde vmbo GL en TL. natuur en scheikunde I vmbo GL en TL. natuur en scheikunde II vmbo GL en TL. biologie vmbo GL en TL.
Opleiding VMBO: behaal het officiële VMBO-diploma LOI.
Zeer" tevreden over de opleiding die ik volg bij de LOI, ook de docenten geven goede feedback." De opleiding VMBO van de LOI is bestemd voor iedereen die in korte tijd zijn volledige VMBO-diploma wil behalen. Bijvoorbeeld omdat je je kans op werk wilt vergroten of omdat je een VMBO TL-diploma nodig hebt voor toelating tot een MBO-opleiding of een andere vervolgopleiding.
Wat is vmbo? Kijkoponderwijs.nl.
Home Leerlingen De middelbare school Wat is vmbo? Wat is vmbo? Vmbo staat voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs. Op het vmbo ontdekken leerlingen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Door veel te leren en/of te doen, komen zij in aanraking met verschillende vakgebieden.
Voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs Wikipedia.
lwoo Basisberoepsgerichte leerweg Kaderberoepsgerichte leerweg Gemengde leerweg Theoretische leerweg mavo. Voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs, meestal afgekort tot vmbo, is een van de vier vormen van voortgezet onderwijs in Nederland. De scholieren op het vmbo worden wel vmbo'ers' of vmbo-leerlingen genoemd. Het vmbo bestaat sinds 1999.
VMBO College voorgezet onderwijs Scheepvaart en Transport College.
STC vmbo college. 3024 EA Rotterdam. Telefoon: 010 44 86 000. Onder de vlag van het STC vmbo college volgen bijna 800 jongeren bij ons het voorgezet onderwijs op vmbo-niveau. Dat doen zij op twee aansprekende middelbare schoollocaties in Rotterdam: Westzeedijk en Anthony Fokkerweg.

Contacteer ons